Gårdsbutik och café

Gårdsbutik med grönsaker och delikatesser

I anslutning till våra växthus hittar du vår välfyllda gårdsbutik. Här handlar du allt från grönsaker, örter, paprika och sallad till väldoftande bröd och våra prisvinnande inläggningar och andra delikatesser. Du kan vara säker på att allt som fyller våra hyllor är tillverkat med stor kärlek och av högsta kvalitet.

Tomatsorter för alla smaker

I vår gårdsbutik hittar du såklart alla våra tomatsorter där vi kan garantera att det finns något för alla smaker. Utöver tomater har vi mycket annat som blir det perfekta tillbehöret till middagen. 

Gårdsbutik tomater sallad örter paprika chili
Gurkmix inläggningar Warberg Tomateria
SM-guld i Mathantverk 2016

Här säljer vi våra prisbelönta inläggningar

Vad vore en gårdsbutik utan egna inläggningar, marmelader och såser? När vi får överskott av tomater, gurka, chili m.m erbjuder vi ett antal olika godsaker tillverkade av oss eller någon av våra samarbetspartners. Varje burk är fylld med goda smaker och passion för hantverket. Förresten visste du att några av våra inläggningar har vunnit medaljer i SM i Mathantverk?

År 2016 vann vi guldmedalj för vår väldigt populära och välsmakande gurkmix och tomatmarmeladen med aprikos vann silver 2017. Båda finns att köpa i vår gårdsbutik med jämna mellanrum – allt beroende på vilken tillgång på råvaror vi har. Så passa på att hitta dina favoriter när du besöker Warberg Tomateria.

Välkommen till vårt nya café

I september 2022 öppnade vi äntligen vårt nya café och vi är så glada att vi är igång efter en lång byggprocess!

Ett besök i vårt nybyggda café blir den perfekta avslutningen på er utflykt till Warberg Tomateria. Låt smaklökarna och sinnet få njutning med en god kopp kaffe och något nybakat från vårt bageri. Här finns kakor, bullar, bakelser och lättare lunch. Självklart har vi platser både inomhus och utomhus. Uteserveringen är en trevlig plats vid fint väder oavsett årstid. 

Kort och gott är en tur till Warberg Tomateria den perfekta utflykten i Varberg för gammal som ung. Turistar du i Varberg  är vår gårdsbutik och vårt café väl värt ett besök när du befinner dig i krokarna

Café fika utflykt Warberg Tomateria