Vi söker utställare till höstens event!!

Vi söker utställare till våra event i höst!

Är du intresserad av att vara med som utställare på våra event till hösten så skicka en intresseanmälan till amanda@warbergtomat.se och skriv vilken/vilka event du är intresserad av. Vi gör sedan ett urval bland utställarna för att det ska bli en bra blandning av och variation för våra kunder.    

Kommande event hos Warberg Tomateria:

Tomatfestival

Fredag 22/9 kl. 10-17

Lördag 23/9 kl. 9-14   

En festival som går i tomatenstecken. Extrapris på tomater, tomatinspirerad fika i caféet, rundvandring i växthusen m.m.

Mathantverksmarknad

14/10 kl. 9-14

En marknad där vi fokuserar på mathantverk. Vi har utställare på plats som bjuder på smakprov samt säljer sina fantastiska produkter. Möt producenterna bakom allt fantastiskt mathantverk som finns i vårt närområde!

Hantverk & konstmarknad

28/10 kl. 9-14

En marknad för alla som är intresserade av konst och hantverk. Vi har utställare på plats som visar upp och säljer sina fina alster.

Julmarknad

11/11 kl. 9-14

25/22 kl. 9-14

Återigen anordnar vi våra populära julmarknader. I år kör vi dem något tidigare än förra året – vi gillar julen helt enkelt!

Tomten kommer att vara på plats, vid okej väder kommer det finnas värmande eldar på uteserveringen, caféet serverar god fika och givetvis kommer det finnas härliga utställare på plats.