Vårt stenugnsbageri

Väldoftande bröd och frallor

I vårt bageri huserar Eliana som är en mycket duktig bagare. Till sin hjälp har hon även Gerda och Magdalena och tillsammans ser de till att vi alltid har färskt bröd, frallor och andra godsaker att erbjuda i vår gårdsbutik och café. Allt vårt bröd bakas från grunden i vår stenugn utan några onödiga tillsatser.

Surdeg, äkta smör och kärlek till hantverket

Det mesta av vårt bröd görs på surdeg med lång jästid och i kakor och bullar används endast äkta smör och ägg från frigående höns. Allt görs med en stor kärlek till hantverket och smakupplevelsen för våra kunder.

Färska frallor Warberg Tomateria
Bakelser tårtor kakor semlor Warberg Tomateria

Bakning på beställning

Våra bagare är mästare på bröd, bullar och bakelser så är ni sugna på något extra gott till kalaset, fikan på jobbet eller har ett speciellt favoritbröd som ni bara måste ha, så kan ni beställa det genom att göra prata med oss i butiken eller ringa direkt till bageriet.

Våra baktider

Under lågsäsong ca. vecka 33-15 bakas det onsdag till lördag.
Högsäsong vecka 16-33 bakas det alla dagar.

Se aktuella öppettider på förstasidan

Ring och beställ

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad på vad bageriet erbjuder via vår Instagram- och Facebooksida. I början av varje vecka lägger vi ut veckans bröd och med jämna mellanrum kör vi lite specialare. Vårt bageri har alltid något extra gott på gång.

Smörrebröd Warberg Tomateria